Sköna väggar och golv

Dina väggar och golv är som inramningar till dina rum. Rätt tapet och golv kan verkligen ge ditt hem en personlig touch.

Låt väggen vara mer än bara en vägg

Våra väggar tänker vi sällan på som detaljer, då de snarare är inramningen till våra rum. Men att skapa en bra harmoni mellan olika färger i ett rum, mellan tapeten och möblerna, kan verkligen ge ditt hem liv. En snygg fondvägg kan också ge ett vitt rum lite mer personlighet. Ett annat sätt att skapa riktigt intressanta detaljer är att måla dörrarna eller små detaljer på dörrarna. Det är ovanligt och kommer att ge ditt hem en särskild känsla. För att få ett bra och kreativt utfört målarjobb bör du vända dig till https://www.k3måleri.se, som hjälper dig att sätta färg på tillvaron.

Sköna golv

Det är sällan som vi tänker på golvet som en detalj, en del av vårt hem som verkligen kan ge ett rum ett ansiktslyft. När vi renoverar eller bygger ett nytt så tänker vi självklart på golvet, sedan är det främst stället som vi går på och som vi behöver dammsuga. Men ditt golv kan verkligen vara en detalj som kan lyfta ditt hem. Ett vackert golv är något skönt i sig själv. Om du ska renovera ditt hem bör du verkligen tänka över golvet. Plast, trä eller laminat. Har du möjlighet att ha trägolv, så är det ett slags golv som passar i alla rum. Du kan också måla om ett golv, om du till exempel har ett väldigt slitet trägolv som du inte tänker slipa. Att lackera golvet, så att träådringen syns igenom färgen, är enkelt och passar särskilt bra om du gillar shabby chic.